SPELKLASSER:

  • Flickor Röd A (rek.2006-2007)
  • Pojkar Röd A (rek.2006-2007)
  • Flickor Röd B (rek.2007-2008)
  • Pojkar Röd B (rek.2007-2008)
  • Flickor Röd C (rek.2008-2009)  
  • Pojkar Röd C (rek.2008-2009)
  • Flickor Röd D (rek.2009-2010)
  • Pojkar Röd D (rek.2009-2010)

ÖVERÅRIGA SPELARE: 

Vi har SIU-anpassade klasser för att få så jämna och utvecklande matcher som möjligt. Därmed ska man spela på den nivå som laget befinner sig på utvecklingsmässigt och det är inte strikta åldersklasser. Det finns dock rekommenderade åldrar för varje klass. Vi har generella dispenser för spelare som är ett år äldre än den rekommenderade åldern och ni behöver inte söka dispens för dessa spelare, men tänk på att det ska vara spelare som normalt ingår i laget och som normalt spelar på denna nivå.

Vi kommer även acceptera enstaka spelare som är två år äldre, förutsatt att de normalt sett ingår i laget och att de är på samma nivå spelmässigt. Om man vill ha med spelare som är två år äldre än rekommenderad ålder måste man dock kontakta cupledningen via erik@hagundaif.se för att få dispens för dessa spelare. 


ANMÄLAN OCH BETALNING: 

Anmälningsavgiften är 3950kr per lag. Vi tar inte ut några deltagaravgifter.


ÖVERNATTNING: 

Boende på Arenahotellet erbjuds. Information om priser och bokning finns under rubriken "Boende på Arenahotellet".


ÅTERBETALNINGAR VID INSTÄLLD CUP: 

Om cupen måste ställas in på grund av Covid-19 pandemin, eller på grund av annan orsak, kommer alla anmälningsavgifter att återbetalas.


ÅTERBETALNINGAR VID AVANMÄLAN: 

Vid avanmälan senast 6 veckor innan cupens startdatum återbetalas anmälningsavgiften minus en administrativ avgift på 350kr. 

Vid avanmälan mindre än 6 veckor innan cupens startdatum återbetalas anmälningsavgiften minus en administrativ avgift på 750kr endast om det finns lag på reservlistan eller om alla platser i den aktuella klassen senare fylls med lag som betalar full anmälningsavgift. Om det inte finns lag på reservlistan, eller om klassen inte fylls med andra lag som betalar full anmälningsavgift kommer anmälningsavgiften inte att återbetalas.